Lean-To with Parapet Wall in Naphill

Lean-To with Parapet Wall in Naphill

Lean-To with Parapet Wall in Naphill
Lean-To with Parapet Wall in Naphill
Lean-To with Parapet Wall in Naphill
Lean-To with Parapet Wall in Naphill
Lean-To with Parapet Wall in Naphill

Project Overview

  • Location: Naphill, Buckinghamshire
  • Project Tags: Modern, Bi-Folding Doors, Underfloor Heating
  • Customer: Mr & Mrs Buckingham

Mr and Mrs Buckingham came to us from Naphill at the beginning of 2014 looking to change the appearance of the back of their property.

Their previous standing conservatory was a hardwood Victorian style, with a hardwood pergola which they wanted to change to a slick aluminium modern glass extension.

A steel structure had to be used to hold the vast roof and to carry the weight above the bi-folding doors.

The room now provides Mr and Mrs Buckingham the ability to view their beautiful garden all year round and gives them the option to open up a large part of their house. With our help, they have created a light modern construction which compliments their current home.

The following team members worked on this project

Richard Warner: Project Management
Peter Golding: Sales Management
Sam Morgan & Michael Moriarty: Plastering and Finishing
Jay Cooper & Ash Anderson: Installation of Frames and Roof
Les Warner, Matt Wakelin & Ian Warner: Base Preparation and Build
Barry Smith: Electrics